ЕКО
СТРОИТЕЛСТВО
ЕКО
ПРОЕКТИ
ЛАНДШАФТ
АРХИТЕКТУРА
ЗЕЛЕНИТЕ
КОМПАНИИ
ЕКО ПРОЕКТИ

Екоселище „Синия вир”

03.07.2011

    Еко Селище Синия Вир е разположено точно до село Медвен на пътя за водопад Синия вир. Медвен се намира на 15 км източно от Жеравна,    на 12 км югоизточно от Котел и на 40 км североизточно от Сливен.

 

    Еко Селище Синия Вир е разположен на площ от 6.5 декара. На разположение на неговите гости са седем вили от основно дървен материал.Те са оборудвани с всички удобства на съвремието. Еко Селище Синия Вир предлага ресторант, разположен на втория етаж на главната сграда на комплекса, открит плувен басейн с дневен бар до него, детски кът, паркинг и множество зелени площи за отмора и забавление на открито.

 

Коментари
ПОСЛЕДНИ ОТ ЕКО ПРОЕКТИ
Най-новото в развитието на фотоволтаичните модули
21-04-2015 На тазгодишния "Energy Forum" в Бриксен швейцарски изследователи за пръв път показаха бели соларни модули с коефициент на действие над 10%. Досега това се смяташе за практичеси невъзможно, тъй като белите повърхности отразяват голяма част от видимия спектър на светлината.
SMART FLOWER FOR SMART FUTURE
16-03-2015 Първата в света соларна система всичко-в-едно!
Амбициозен проект за 45 плюс-енергийни жилища от Vincent Callebaut
11-03-2014 Трите общини, съставени по проект на Vincent Callebaut Architectures изцяло от плюс-енергийни сгради, са част от Града на вечния извор в китайската провинция Юнан
“Слънчевият гараж“, който произвежда енергия и храна
19-05-2013 Американски студенти печелят $50 000 за проекта си