ЕКО
СТРОИТЕЛСТВО
ЕКО
ПРОЕКТИ
ЛАНДШАФТ
АРХИТЕКТУРА
ЗЕЛЕНИТЕ
КОМПАНИИ
ЕКО ПРОЕКТИ

Екоселище „Синия вир”

03.07.2011

    Еко Селище Синия Вир е разположено точно до село Медвен на пътя за водопад Синия вир. Медвен се намира на 15 км източно от Жеравна,    на 12 км югоизточно от Котел и на 40 км североизточно от Сливен.

 

    Еко Селище Синия Вир е разположен на площ от 6.5 декара. На разположение на неговите гости са седем вили от основно дървен материал.Те са оборудвани с всички удобства на съвремието. Еко Селище Синия Вир предлага ресторант, разположен на втория етаж на главната сграда на комплекса, открит плувен басейн с дневен бар до него, детски кът, паркинг и множество зелени площи за отмора и забавление на открито.

 

Коментари
ПОСЛЕДНИ ОТ ЕКО ПРОЕКТИ
Испанци развиха технология за безперкови вятърни турбини
08-06-2015 Испанската компания Vortex Bladeless е разработила технология за безперкови вятърни турбини, които да са още по-ефективни от традиционните и да адресират проблема с дивите птици, които нерядко стават жертва на перките.
Соларната пътека в Нидерландия с още по-добри резултати от очакваните
18-05-2015 Преди около 6 месеца в Нидерландия беше даден старт на първия в света експеримент със соларна пътека - велосипедна алея, покрита със фотоволтаични панели със стъклена повърхност. Тя се намира в Кромени, градче северно от Амстердам. Оказва се, че системата работи дори по-добре от очакваното. Седемдесетметровата алея генерира 3 000 kWh или достатъчно, за да се захрани с електрическа енергия едно малко домакинство за цяла година. Ако тези резултати се приведат в единица норма, тя би била около 70kWh/m2. Това поазва огроминят потенциал на тази технология....
Най-новото в развитието на фотоволтаичните модули
21-04-2015 На тазгодишния "Energy Forum" в Бриксен швейцарски изследователи за пръв път показаха бели соларни модули с коефициент на действие над 10%. Досега това се смяташе за практичеси невъзможно, тъй като белите повърхности отразяват голяма част от видимия спектър на светлината.
SMART FLOWER FOR SMART FUTURE
16-03-2015 Първата в света соларна система всичко-в-едно!