КАТАЛОГ / Търговци / Крепежи
МАРИНА ООД
Уеб сайт: www.marina-bg.com
Запитване към фирмата

Вашето име:


E-mail за връзка с вас:


Запитване:


Искам да получавам интересна информация включително и рекламни материали

Въведете цифрите в полето:

 

МАРИНА ООД

Фирма "МАРИНА" ООД е основана през 1995 год. с основен предмет на дейност търговия с крепежни елементи, електроинструменти и консумативи. През годините предлаганата продуктова гама непрекъснато се разширява и фирмата се специализира изключително в предлагането на електро и ръчни инструментикрепежни елементиподемно-транспортна техника и строителни материали. Асортиментът на поддържаните стоки се допълва и от продуктите за цялостно обзавеждане на банята.
 
"МАРИНА" ООД е директен вносител на електроинструменти и консумативи на водещи световни производители, като HITACHI, Karbosan, Kapriol, TOX и други. Всички предлагани продукти са придружени с техническа документация, отговаряща на общоевропейските и български стандарти. От 2009 год. "МАРИНА" ООД има сертифицирана Система за управление на качеството в съответствие със стандарт ISO 9001 : 2008.

"МАРИНА" ООД разполага с широко развита магазинна мрежа и осигурена сервизна база в повечето големи градове в страната.Преимущество на фирмата е собствеността на мащабни складове, създадени с цел задоволяване нуждите на клиенти и партньори. В стремежа си да осигури бързо и коректно обслужване фирмата извършва доставки на закупени от клиента стоки със собствен транспорт или по избран от него начин ги експедира в рамките на цялата страна.
Приоритет за „МАРИНА” ООД са оптималното качество, гъвкавата ценова политика, бързото обслужване, ангажираността към клиента и служителите. Спазвайки поставените си цели фирмата се стреми да отговаря на непрекъснато променящите се условия на пазара и да бъде лидер в своята област.

Файлове за сваляне
●   ISO 9001 : 2008
Участие в други категории
● Строителни материали
Снимки